DAVINA MICHELLE

Er zijn maar weinig artiesten met zo’n uniek stemgeluid, dat ze al na één noot herkenbaar zijn. Davina Michelle is zo’n uniek talent, dat echter meer is dan alleen ‘die stem’. Door opvallende samenwerkingen, unieke en spraakmakende optredens en vooral heel veel goede nummers, heeft ze in relatief korte tijd haar stempel op het Nederlandse muzieklandschap gedrukt en inmiddels lonkt het buitenland. We kunnen niet wachten om haar op Griendpop te zien!

DJ PAUL ELSTAK

Niemand minder dan de kersverse Gouden Harp winnaar en the ‘Godfather of Hardcore’ Paul Elstak zal Griendpop dit jaar met een 90’s set afsluiten. Hits als ‘Life Is Like A Dance’, ‘Luv U More’, ‘Don’t Leave Me Alone’, ‘The Promised Land’, ‘Rave On’ en natuurlijk ‘Rainbow In The Sky’ zullen elkaar in een rap tempo opvolgen en zorgen voor een afsluiter zoals Griendpop nog nooit gekend heeft.

SMOORVERLIEFD OP DOE MAAR

De Doe Maar tributeband “Smoorverliefd op Doe Maar” is de beste Doe Maar tribute van de BeNeLux. De band (voorheen bekend als “Toe Maar”) heeft een flinke reputatie opgebouwd met vele (grote) shows in Nederland, België en de Antillen en staat dit jaar voor het eerst op Griendpop! Trek je dansschoenen aan en schraap je keel want dit wordt de voetjes van de vloer en uit volle borst meezingen!

PAGE ONE

Energie en enthousiasme spatten ervan af als deze band begint te spelen. Coverband Page One neemt je mee in een waanzinnige show vol pop/rock covers, zowel Engels als Nederlandstalig. Niemand ontkomt eraan om lekker mee te zingen en dansen. Deze band zorgt gegarandeerd voor een muzikaal feest! Page One, je staat er niet bij stil!