Griendpop vindt plaats op zaterdag 24 september 2022. De deuren van Griendpop gaan open om 16:00 uur en sluiten om 01:00 uur.

Een coronatoegangsbewijs bestaat uit:

Een vaccinatiebewijs, of
Een herstelbewijs, of
Recent negatieve test via Testen voor Toegang (van 24 uur tot 2 uur voor aanvang).
Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien.

Bekijk de website van de Rijksoverheid voor meer informatie het coronatoegangsbewijs en de CoronaCheck-app.

Op dit moment zijn er meer dan 110 locaties waar je kan laten testen voor toegang. Regelmatig worden nieuwe testlocaties geopend. Kijk hier voor een overzicht van de testlocaties. Bij het maken van een afspraak zie je de locaties die het dichtstbij jou in de buurt zijn.

De testuitslag is 24 uur geldig. Dus je moet je binnen 24 uur voor de aanvang van de activiteit of het evenement laten testen. Je kan je tot uiterlijk twee uur voor aanvang laten testen. Om het risico zo klein mogelijk te houden raden wij aan om zo kort mogelijk voor aanvang van de activiteit/het evenement je te laten testen. je kan hier een afspraak maken : Testen voor toegang – Laat je testen voor toegang

Griendpop vindt plaats op het evenemententerrein aan de Albrandswaardsedijk te Poortugaal. Navigatieadres: Albrandswaardseweg 84a, 3172 XC Poortugaal.

Er is een beperkte parkeergelegenheid! Wij vragen je daarom om te voet of per fiets te komen. Parkeren kan op aanwijzing van de verkeersregelaars. Het navigatieadres voor het parkeren is: Albrandswaardseweg 84a, 3172 XC Poortugaal.

Zeker! Griendpop wordt gehouden in een grote feesttent!Ook is er bij de food een grote overkapping aanwezig.

 • Voor personen die in het bezit zijn van een “gehandicaptenparkeerkaart”, worden parkeerplaatsen dichtbij de entree vrijgehouden. Laat u het ons vooraf even weten indien u van zo’n plek gebruik wilt maken?
 • Tevens bestaat er de mogelijkheid om personen die slecht ter been zijn, bij de entree van het festival af te zetten. Ook hierover gaan we graag met u in gesprek om dit zo soepel mogelijk te laten plaatsvinden.
 • Wij vinden het belangrijk dat het Griendpop festival door iedereen te beleven is en nemen hier de nodige maatregelen voor:
  • Een brede entree voor oa rolstoelgebruikers;
  • Goed begaanbare paden op het terrein, waarbij rekening gehouden wordt met rolstoelgebruikers;
  • Aanwezigheid van een miva toilet, op een rustige locatie bij de ehbo zorgpost;
  • Aanwezigheid van een rolstoelpodium in de tent.
  • Mocht u een specifiek verzoek hebben waarmee wij uw bezoek kunnen vergemakkelijken, wilt u dan contact met ons opnemen via info@griendpop.nl?

Het verkopen van eten en drinken op het terrein is deels waar het festival mee mogelijk gemaakt wordt. Zodoende is het meebrengen van eigen consumpties niet toegestaan. Op het festival zijn een aantal foodtrucks aanwezig waar je kan genieten van de lekkerste gerechten, snacks en hapjes. En voor een koud biertje, heerlijk wijntje of gewoon een frisje om de dorst te lessen, zijn er meerdere barpunten op het terrein. Let op! Nix18

Om jou zo snel en veilig mogelijk van je natje en droogje te kunnen voorzien, werken wij met een pin-only systeem. Heb je stapels cash waar je vanaf wilt? Niet getreurd, wij hebben een kassa waar je die flappen in kunt wisselen tegen een kredietkaart. Hiervoor vragen we wel een kleine bijdrage en ingewisseld = ingewisseld.

Op Griendpop zijn geen kluisjes.

Nee, Griendpop is toegankelijk voor alle leeftijden!

Zeker, bij de ingang kan je op vertoon van je ID eenmalig een bandje halen, zodat men altijd aan de bar weet dat je boven de 18 bent! Hoe chill hè!

Nee, dat is niet mogelijk! Binnen = binnen & buiten = buiten.