Griendpop vindt plaats op zaterdag 23 september 2022. De deuren van Griendpop gaan open om 18:30 uur en sluiten om 01:00 uur.

Griendpop vindt plaats op het evenemententerrein aan de Albrandswaardsedijk te Poortugaal. Navigatieadres: Albrandswaardseweg 84a, 3172 XC Poortugaal.

Er is een beperkte parkeergelegenheid! Wij vragen je daarom om te voet of per fiets te komen. Parkeren kan op aanwijzing van de verkeersregelaars. Het navigatieadres voor het parkeren is: Albrandswaardseweg 84a, 3172 XC Poortugaal.

Zeker! Griendpop wordt gehouden in een grote feesttent!Ook is er bij de food een grote overkapping aanwezig.

 • Voor personen die in het bezit zijn van een “gehandicaptenparkeerkaart”, worden parkeerplaatsen dichtbij de entree vrijgehouden. Laat u het ons vooraf even weten indien u van zo’n plek gebruik wilt maken?
 • Tevens bestaat er de mogelijkheid om personen die slecht ter been zijn, bij de entree van het festival af te zetten. Ook hierover gaan we graag met u in gesprek om dit zo soepel mogelijk te laten plaatsvinden.
 • Wij vinden het belangrijk dat het Griendpop festival door iedereen te beleven is en nemen hier de nodige maatregelen voor:
  • Een brede entree voor oa rolstoelgebruikers;
  • Goed begaanbare paden op het terrein, waarbij rekening gehouden wordt met rolstoelgebruikers;
  • Aanwezigheid van een miva toilet, op een rustige locatie bij de ehbo zorgpost;
  • Aanwezigheid van een rolstoelpodium in de tent.
  • Mocht u een specifiek verzoek hebben waarmee wij uw bezoek kunnen vergemakkelijken, wilt u dan contact met ons opnemen via info@griendpop.nl?

Het verkopen van eten en drinken op het terrein is deels waar het festival mee mogelijk gemaakt wordt. Zodoende is het meebrengen van eigen consumpties niet toegestaan. Op het festival zijn een aantal foodtrucks aanwezig waar je kan genieten van de lekkerste gerechten, snacks en hapjes. En voor een koud biertje, heerlijk wijntje of gewoon een frisje om de dorst te lessen, zijn er meerdere barpunten op het terrein. Let op! Nix18

Om jou zo snel en veilig mogelijk van je natje en droogje te kunnen voorzien, werken wij met een pin-only systeem. Heb je stapels cash waar je vanaf wilt? Niet getreurd, wij hebben een kassa waar je die flappen in kunt wisselen tegen een kredietkaart. Hiervoor vragen we wel een kleine bijdrage en ingewisseld = ingewisseld.

Op Griendpop zijn geen kluisjes.

Nee, Griendpop is toegankelijk voor alle leeftijden!

Zeker, bij de ingang kan je op vertoon van je ID eenmalig een bandje halen, zodat men altijd aan de bar weet dat je boven de 18 bent! Hoe chill hè!

Nee, dat is niet mogelijk! Binnen = binnen & buiten = buiten.